hfl laboratories

Werk samen met professionals die weten waar ze over praten

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft geleid tot de innovatie van een lijn doeltreffende producten voor de verzorging van de huid, het gezicht, probleemnagels en de voeten die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als voor problemen een goed product. Wilt u graag uw lichaam en voeten goed verzorgen of doen er zich problemen voor? HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. 

trainingen

Zie hier wanneer we bij jou in de buurt zijn! 

We geven gratis producttrainingen door heel Nederland. De trainingen worden gegeven voor de HFL producten en de FungiCheck. U kunt hier als professional gratis en geheel vrijblijvend aan deelnemen. Wilt u echt alles te weten komen over onze producten? Of u nu al klant bent of juist wilt oriënteren omtrent onze producten. Kijk hier voor alle data en locaties en schrijf u gratis in.

”Waar te koop?”

Natuurlijk online! Maar met verkooppunten door heel Nederland, ook vast ergens bij u in de buurt.

benieuwd naar
onze producten?

We kunnen jullie helpen met de juiste producten!

We zullen jullie niet alleen helpen aan de juiste producten maar ook adviseren over het gebruik hiervan. Met speciale trainingsdagen adviseren we onze klanten over het gebruik van onze producten.